4 C
Осиповичи
Воскресенье, 11 апреля, 2021
Еще

    5 пытанняў кіраўніку Думаецца пра добрае

    Популярное

    Осиповчанка Ева Карытка заняла 1 место в республиканском конкурсе творческих работ

    У апошні час грамадства стала актыўна вывучаць свае радаводы. Але для таго каб мець уяўленне пра сваіх продкаў, трэба добра ведаць гісторыю паходжання народа, традыцыйныя заняткі, лад жыцця і гісторыю сваёй малой радзімы.

    Напярэдадні
    прафесійнага
    свята
    з візітам наведаліся на адно з галоўных прадпрыемстваў горадамалочны камбінат, з нядаўняга часуфіліял «Асіповіцкі” ААТ «Бабушкина крынка”. Яго дырэктар Таццяна Жорава і падзялілася сваімі
    планамі-роздумамі.

     Ці правільна меркаваць, што «рух наперад” і «перамены”словы, якія найбольш ярка характарызуюць стан спраў на прадпрыемстве сёння?

    Так,
    і самае значнае новаўвядзеннеадкрыццё цэха па вытворчасці паўцвёрдых сыроў. Гэты маштабны інвестыцыйны праект не толькі дазволіў нам заявіць пра сябе на новым узроўні, але і стаў платформай для стварэння дадатковых працоўных месцаў: узялі на работу каля паўсотні чалавек. Ну і, канечне, адна з нядаўніх важнейшых падзей — далучэнне
    камбіната да ААТ «Бабушкина крынка”.

    Многіх
    асіпаўчан апошнім часам якраз і насцярожвае адсутнасць «родных” пінгвінчыкаў на ўпакоўцы любімых малакасмятаны. Мы больш не ўбачым
    эмблему «малочнага полюса”?

    Прычын
    для хваляванняў няма абсалютна: нашай прадукцыі выпускаецца такая ж
    лінейка і колькасць, як і раней,
    і ўся янатакой жа якасці, і яе не стала менш на паліцах асіповіцкіх магазінаў. Дарэчы, вырабы ўсіх малочных перапрацоўшчыкаў, якія ўваходзяць у холдынг, выпускаюцца зараз пад адзіным брэндам «Бабушкина крынка”. Ну а для тых, каму даспадобы менавіта асіповіцкая прадукцыя, могуць яе без праблем «вылічыць” па літары «С” побач з
    датай выпуску.

    — Якія планы мае прадпрыемства на бліжэйшую перспектыву?

    Зараз
    актыўна вядзецца рэканструкцыя   ўчастка
    па вытворчасці сухіх
    малочных прадуктаў. Гэта
    дазволіць павялічыць яго вытворчыя магчымасці, а таксама вырабляць новыя відынапрыклад, сухую сыроватку, якая заўсёды запатрабавана.

    — Што найбольш радуе кіраўніка малочнага камбіната?

    — Наша моладзь — дасведчаная, працалюбівая,
    мэтанакіраваная,
    якой у нас значна прыбавілася за апошнія два гады. Праз некаторы час можна будзе смела перадаць
    прадпрыемства надзейнай змене!

    — Чым хацелася б падзяліцца напярэдадні прафесійнага свята?

    — Вялікі дзякуй калегамсельгасвытворцам, без чыёй працы наша дзейнасць проста немагчыма. Зычым ім высокіх надояў і ўсялякіх іншых поспехаўгэта першае. Ну а другоешчыры дзякуй усім працаўнікам камбіната. Без такіх людзей, як начальнік участка па догляду за сырамі Таццяна Анісімава, намеснік дырэктара па вытворчасці і якасці Iрына Філіпава, галоўны механік Сяргей Сакалоўскі і многіх другіх, цяжка ўявіць наш цяперашні дружны, зладжаны калектыў і яго эфектыўную работу. Жадаю ўсім стабільнасціі на працы, і дома. Каб заўсёды быў пазітыўны настрой і светлыя думкіз іншымі, кажуць, прадукты харчавання вырабляць нельга. Шчасця ўсім і дабрабыту!

    Валянціна КОРБАЛЬ.

    Реклама

    Последнее

    Гузаль Цыганкова приехала в Беларусь в детстве

    Отца-военного по долгу службы несколько раз переводили из гарнизона в гарнизон. Поэтому уроженка солнечного Узбекистана пошла в школу в Монголии, а окончила ее уже в Беларуси.

    ГАИ призывает граждан к содействию

    В целях своевременного реагирования на изменения дорожно-транспортной обстановки необходимо незамедлительно информировать органы внутренних дел по телефонной линии «102» о нахождении на дороге уязвимых участников дорожного движения, находящихся в состоянии алкогольного опьянения, либо создающих своим поведением предпосылки к совершению ДТП, для их своевременного изъятия с проезжей части, а также лиц управляющих транспортными средствами в состоянии алкогольного опьянения и не имея права управления транспортными средствами.